• Theme 3

Raksa Catering

Pöytä on jo valmiiksi katettu; konseptimme tuo keittön ja henkilökunnan asiakkaan luokse.

Toimintamme perustuu kahteen keskeiseen kulmakiveen; itse rakentamiemme keittiöiden vuokraamiseen/myymiseen sekä työmaaruokailu/catering-toimintaan. Asiakkaillemme tämä malli tarjoaa laajan valikoiman erilaisia valmistus- ja jakelukeittiöratkaisuja sekä vaivattoman tavan järjestää katkeamaton ruokahuolto siellä missä sitä tarvitaan.

Yhden tiskin -periaate mahdollistaa nopean reagoinnin asiakkaiden tarpeisiin ja vaivattoman prosessin tilaamisesta toimittamiseen. Asiakkaamme saa aina huolletun, ensiluokkaisesti ammattilaiskäyttöön varustellun keittiöratkaisun henkilökunnalla tai ilman. Järjestämme tilaelementtien siirrot ja kuljetukset, asennukset ja purkamiset ajallaan ja sopimusten mukaisesti Suomessa ja Ruotsissa sekä Baltian maissa. Olemme lähellä asiakasta.

Kun työmaaruokailu järjestetään työmaa-alueella, jää työntekijöille aikaa nauttia ruoka- ja kahvitauostaan. Aikaa ei kulu siirtymiseen työmaan ulkopuolelle ruokailemaan.Toimintamme ideana on, että tilaaja saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä työajoissa, kun työmiehet ruokailevat työmaa-alueen sisäpuolella.  

Keittiötuotteet voidaan varustaa tarvittavalla kalustolla ja henkilöstöllä sekä tuotteemme muovautuvat asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Työmaaruokailuun erikoistunut keittiöhenkilökuntamme on tottunut suuryksikkötarjoiluihin ja he tuntevat kaikki keittiöratkaisumme läpikotaisin.

Keittiön tilapäinen vuokraus vapauttaa asiakkaamme huolto- ja korjaustarpeista koko sopimuskauden ajan.

Kysy lisää tuotteistamme ja haasta meidät!

Haluatko lisätietoja?