• Theme 2

Ruokapalvelut

Keittiövuokrauksen yhteydessä asiakas voi valita mukaan myös ammattitaitoisen henkilökunnan. Konsepti muovautuu aina asiakkaan tarpeen mukaan. Rakennuttajien ja rakennusliikkeiden kanssa solmimme aina työmaakohtaisen konseptipalvelusopimuksen, joka takaa asiakkaalle laadukkaan ja turvallisen ruokapalvelun tuottajan rakennustyömaalle.

Tarjoilemme päivittäin 6:30 alkaen tukevan aamupalan. Suomalaisen aamiaisen lisäksi saatavilla on myös perinteinen Continental English Breakfast.

Lounaamme koostuu suomalaisista raaka-aineista valmistettua herkullista kotiruokaa, joka on valmistettu ammattitaidolla vaativaankin makuun. Lounaslistamme on neljän viikon kiertävä lista, joka takaa monipuolisen ruokavalion. Saatavilla on myös kevyitä lounasvaihtoehtoja, salaattiannoksia ja keittoja.

Pikaruokaa (fast food) on saatavilla koko päivän, aamusta alkaen. Pikaruoka sisältää esimerkiksi erilaisia hampurilaisia, kebabeja, makkaraperunoita ja lihapiirakoita.

Iltapäiviin tarjoilemme mm. perinteisiä kahvilatuotteita, energiajuomia, voileipiä ja sämpylöitä.

Hoidamme myös kaikki catering-palvelut työmailla. Tarjoilut esimerkiksi harjannostajaisiin, peruskiven muurauksiin ja juhlatilaisuuksiin järjestyy kätevästi ja vaivattomasti.

Huomaa, että tuotamme catering-palveluita muuallekin kuin työmaille. Catering-palvelumme sisältää ruokatarjoilut, astiastot, henkilökunnan sekä tarvittaessa myös tilaisuuteen soveltuvan väliaikaisen keittiöratkaisun, kuten hot-dog -kärryn, soppatykin tai valmistuskeittiövaunun. Valmistuskeittiövaunu voidaan tuottaa halutulla ulkoasulla esim erilaisille festivaaleille tai street-kitcheniksi.

Raksa Catering on vaivaton ratkaisu moneen erilaiseen catering tarpeeseen - henkilökunnalla tai ilman.

Haluatko lisätietoja?