• lake.jpg

Raksa Kitchen Factory

Meillä on pitkä kokemus laadukkaiden ja toimivien valmistus- ja jakelukeittiöiden rakentamisesta. Tuotantotilamme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäellä. Mallistomme kattaa monia malleja valmistus- ja jakelukeittiöhin.

Valmistus- ja jakelukeittiöparakit, valmistus- ja jakelukeittiövaunut ovat suunniteltu keittiöammattilaisten toimesta vastaamaan nykyaikaisia ja tehokkaita vaatimuksia. Toteutamme keittiöitä täysin räätälöitynä asiakkaan toiveen mukaan.
Lisäksi toimitamme asiakkaillemme pienempiä yksiköitä erilaisiin tarpeisiin, kuten mm. hot dog -kärryjä, soppatykkejä, telttarakennelmia ja astiapalveluja.

Kaikille keittiöillemme on yhteistä se, että ne ovat täysin varusteltuja ja valmiiksi asennettuja yksiköitä, joissa täyttyvät suurkeittiöiden vaativimmatkin tarpeet.
Kaikki keittiömme ovat terveystarkastajien hyväksymiä. Keittiöt voidaan varustaa sähkö- tai kaasulaitteistoilla.

Toimitamme keittiöratkaisuja eri puolille Suomea, tarvittaessa asennuksineen ja LVIS-töineen.
Ulkonäöltään keittiöt voidaan sovittaa myös asiakkaan brändiin sopivaksi.

Rakennamme myös valmistus- ja jakelukeittiöitä kiinteistöihin. Mikäli asiakas haluaa kartoittaa omiin yritystiloihinsa valmistuskeittiö tai jakelukeittiöratkaisuja, me voimme antaa suunnitelman ja tarjouksen.

Huomioithan, että mikäli Teillä ei ole vielä omaa valmistus- tai jakelukeittiötä kiinteistössänne, se voidaan toteuttaa varsin helposti ja kustannustehokkaasti. Tämä on vaivaton tapa tuottaa henkilöstölle oma ruokala.

Ota yhteyttä, niin me kerromme miten yhteistyössä voimme hankkeen toteuttaa. Omalla henkilöstöruokalalla saadaan luotua kustannussäästöjä säästyneen ajan kautta ja ennen kaikkea henkilöstöruokailulle on riittävä aika päivän katkaisemiseksi.

Haluatko lisätietoja?